Et nyt sen nøgler kan gøre meget i et bilsalg.

Erhvervs aftaler

Erhvervfordeler

Alliere dig med os og få store rabatter i bilplukninger samt i bilnøglekopiering.
Vi vender os til bilforhandler, mekanikværkstæder og andre erhvervsdrivende der har med bil branchen at gøre.

Autoforhandler

Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg, at give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær for;

  • Wv
  • Peugeot
  • Renault
  • Skoda
  • Vovlo
  • Audi
  • Mercedes
  • Toyota m.fl.

 

Mekanikerværksted

Et mekanikværksted som bruger os vil kunne give sine kunder en hurtigere service, vi kopierer og laver nye bilnøgler hurtigere en hvis de skulle bestilles fra fx en leverandør, der det kan tage flere uger at få et set færdige nøgler hjem.
Hvis du bestiller bilnøgler hos Norh vil vi kunne klare det samme dag, og senest dagen efter. Og hvis vi har en aftale sammen i forvejen vil det også blive meget billigere for din værksted.  I vil også have en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse.

Hvorhenne kører vores autolåsesmed?

Vores servicer dækker hele Sjælland og vi er tilgængelige døgnet rundt, vi er fleksible med tider og vil klare en oplukning af bil indenfor meget kort, samt en kopiering af en eller flere nye nøgler indenfor få timer, og i hvert fald senest dagen efter hvis det skal hentes en nøgler ved en af vores leverandører.

Kontakt os på 22 22 28 68, hvis du vil vide mere, har spørgsmål eller har brug for en af vores services akut. Hvid du ønsker at vide mere om vores autolåsesmed priser læs mere her.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other