Ring for pris og tilbud på 22 22 28 68 /autolåsesmeden

Autolåsesmed

 +45 22 22 28 68

Har du brug for en dygtig, pålidelig og effektiv autolåsesmed? Norh autolåsesmed vil hjælpe dig akut eller på det tidspunkt som du ønsker. Efter adskillige opkald og forespørgsler på biloplukninger og bilnøgler har vi ansat 2 autolåsesmede yderligere i København. De ansatte i vores autolåsesmed er i forvejen højt uddannet mekaniker som derefter har fået påbygget en uddannelse i autolåse og autolåsesmed. Du vil derfor kunne være sikker på at i får den bedste hjælp når i skal bruge låseservice til biler, hvor de nyeste teknikker og viden på autolåsesmed markedet anvendes.

“Efter at have snakket med 5 forskellige låsesmede som intet kunne gøre . Fik jeg fat i de her friske fyre de løste problemet og var hurtigt videre til en fair pris . Tilfreds og kan varmt anbefales” //Nicolai, en Norh kunde

Privat autolåsesmed priser

Som privat ejere af en bil vil du altid få autolåsesmed priser givet fast inksl. kørsel, arbejdsløn, moms og eventuelle materialer hvis du behøver bruge vores låseservice til din bil eller dine biler. Et tilbud vil du hurtigst kunne få hvis du kontakter os på vores døgnvagt telefon på 22 22 28 68. Vi vil her fra bruge informationer af dig som hvilken model, mærke og årgang din bil er, og hvorhenne i landet du har brug for os og derefter vil vi kunne give dig en pris. Det er dog flere forskellige faktorer så som tidspunktet på døgnet, hvilken ugedag det er og hvorhenne i verden vi skal køre. Dog kan du altid bede om et fast tilbud udover telefon, men på sværere bilmodeller med meget indbruds sikre låse som ikke kan lade sig åben på grund af den høje sikkerheden, kan vi ikke vores autolåsesmeder love at de kan lade sig åbnes. Her er vi dog meget parat til at forhandle omkring prisen og eventuel udkørsel afgift. Hvis det alligevel kan blive aktuelt med et førsøg på en oplukning. Autolåsesmeden vil i de mest uheldige situationer vejlede jer i hvad i har for muligheder.

Erhverv

Som autoforhandler kan det være afgørende for et salg af en bil. At kunne give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden fremfor for et gammelt eller slidt set, der ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget i en købeaftale, og kan derfor være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær og vi gir mængderabat til vores erhvervskunder, helt op til 40 %. Et mekanikværksted som bruger os vil også kunne give sine kunder en bedre og ikke mindst hurtigere service, vi vil kunne kopier og lave nye bilnøgler hurtigere en hvis de skulle bestilles fra fx en bilnøgle leverandør. Vi vil klare opgaven på typiskt 1-3 dage i forhold til 3-4 uger. Så er det en rimelig stor forskel på tid, synes vi.
Udover en god rabat i et erhvervs aftale. Vil i  også få en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse og bilnøgler.

“Jeg var imorges smækket ude af min bil med nøglen liggende indeni.. Fik hurtigt et godt tilbud og så var han ellers på vej, kom hurtigt efter og fik min bil låst op. Super god service!” //Emelie, en Norh kunde

Vores autolåsesmeds mål, bedste tekniske service og hurtig udrykning

Norh autolåsesmeds og låseservice bil. Målsætning er at give dig og alle vores kunder en effektiv og hurtig service, og vi bestræber os altid på at være på plads indenfor 30 minutter. Autolåsesmedens anden og også lige så vigtige målsætning er at leverer den bedste mulige tekniske kvalitet på markedet. Norh låsesmed bil går meget op i at videre uddanne alt personale. På den måde kan vi være sikre på at vi leverer det nyeste og bedste udstyr på markedet. Desuden forsikrer vi også os selv og dig som kunde for eventuelle skader og fejl. Vi går også meget op i at møde op til dig personligt med masser af overskud og positiv energi.

Derfor skal du vælge Norh låsesmed bil når du har brug for en autolåsesmed;

  • Vi er Danmarks bedst bedømte låsesmed, anbefalinger lyver ikke.
  • Vores personale sider inde med den seneste viden og uddannelser indenfor autoteknik.
  • Norhs ansatte bestræber at yde en særdeles god service, altid.
  • Vi har døgnvagt som fungerer 24/7 også på selve nytårsaften.
  • Vi er klare på at hjælpe dig også når fx. batteriet til din bil er løbet tørt.
  • Norh autolåsesmed laver bilnøgler på døgnvagt med udbringning.
  • Alle vores ansatte brænder for sit arbejde og for at komme ud at hjælpe dig.

Autolåsesmed anmeldelser, vi er dedikerede overfor alle vores kunder

Når du har brug for en mekaniker og autolåsesmed så er vi kun en samtale og oftest ikke mere end 30 minutter væk fra dig. Vi vil glædeligt hjælpe dig med at løse dit problem eller din opgave. Vi er stolte over at være Danmarks mest og bedst bedømte låsesmed på Facebook og Google. At nå dertil kræver et langt og tålmodigt arbejde. Med gensidig respekt for alle vores kunder. Det er et arbejde der kommer indefra i vores værdier. Det betyder bare så meget for os at møde andre mennesker så som vi selve ønsker at blive behandlede af fagfolk når vi selve engang mellem bliver ramt af noget uheld.

Læs mere om vores autolåsesmed her.

Læs mere om alle Norh ydelser gennem at klikke på denne link; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar.

Hvis du har spørgsmål omkring vores auto låsesmed forretning eller har brug for en auto låsesmed, er du mere end velkommen at ringe til os på telefon 22 22 28 68 eller skrive en besked her. Vi bestræber os på at svare indenfor nogle timer.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other