Skoda en bil vi kan åbne.

Autolåsesmed priser

Autolåsesmed priser, få svar her

Hvad koster det at få lavet en biloplukning?

Tidspunktet på døgnet og hvilken bil du skal have lavet en oplåsning af bil på bestemmer prisen. Dog kan du altid bede om et fast tilbud udover telefon, til vores private kunder oplyser vi altid autolåsesmed priserne med arbejdsløn, materialer, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst. Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige omkring de låsesmede priser vi informerer over telefonen.

Hvad er prisen på en helt ny bilnøgle?

Her er indkøbsprisen på den bilnøgle du skal bruge alt afgørende. Det kan koste alt fra 195 .- til op mod 4000.-. Vi undersøger prisen til dig gratis, alt du behøver at gøre er at ringe til os eller sende en forespørgsel på mail til info@norh.eu

Hvad koster en ekstra bilnøgle?

Det er altid billigere at kopiere en eksisterende bilnøgle end at lave en helt ny forfra. Igen er det hvilket mærke og hvilken model der afgør prisen, indkøbspris på bilnøgler er meget varierende.

Kan det gøres billigere? fx. reparation af bilnøgle.

Ja, nogle ganger når en nøgle “driller” eller gået i stykker, kan vi nemt reparere den på vores værksted. Vi har blot brug for at kunne se din nøgle og prøve af, hvis det kan lade sig gøres.  Det er altid billigere at reparere en gammel nøgle en at lave en ny. Og det har med indkøbsprisen på nye nøgler at gøre.
Kontakt os på 22 22 28 68, hvis du vil vide mere, har spørgsmål eller har brug for en af vores services akut.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68