Kontakt Norh for at vide mere om alarmsystemer 22 22 28 68.

Alarmsystemer

Alarmsystemer / tyverialarmer

Hos Norh har vi 2 elektrikere der er special uddannede inden for AIA. Altså i tyverialarmer og alarmsystemer, det gør at vi kan tilbyde service til både private og til erhverv. Når du får installeret en tyverialarm eller et alarmsystem. Så skal du måske også tænke over hvad din forsikring siger om installationen. Måske får du et bedre tilbud fra din forsikring. Eller også så har du måske en forsikring der siger at du skal have en alarm af en vis type og kvalitet.

Hvad er tyverialarm / alarmsystem?

Der findes mange forskellige typer af tyverialarmer (alarmsystemer). De mest simple kan købes af privatpersoner og installeres relativt simpelt af en hjemmehåndværker. Hvor de mere komplicerede tyverialarmer og alarmsystemer skal du være special uddannet for at må købe og installere. Det er typisk til erhvervs brug.

De mest almindelige tyverialarmer og alarmsystemer kan kobles sammen med din smartphone. Og du kan se logfiler over hvem der opholder sig i dine lokaler, i real time. Adgangskontrol og overvågningsenheder kan kobles på så du har et bredere sortiment af sikkerheds følere.

Hvilken type af alarmsystemer skal jeg vælge?

Vi anbefaler altid at du får en tekniker ud og kigger på dine lokaler og område. Så kan vi rådgive dig bedst om hvad vi syntes passer bedst til dine ønsker. Det kan også være at du, som kunde, har nogle specielle ønsker om et kamera der skal tilkoble systemet for at holde øje med baghaven. Vi kan med de nye alarmsystems løsninger sørge for at kameraovervågning og alarmsystem bliver integreret i en app. som du kan få til din smartphone.

Hvorhenne bruger man alarmsystemer?

Tyverialarm og alarmsystemer er for både private og erhvervs brug. Vi skræddersyr en løsning til hver eneste opgave så vi er sikker på at du får den helt rigtige sikkerhed, ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi kigger på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste rådgivning. Der er selvfølgelig meget stor forskel på beliggenheden og hvilke type område du har dine lokaler, vi tager alt sammen i betragtning.

Hvem må installere et alarmsystem?

I det private kræver det ikke en uddannelse at installere en standard tyverialarm (alarmsystem). Uanset hvem der en nu installere det, så sørg for at det er en dygtig mand der har styr på sit kram der installere det. Da der her er mange ting som kan blive glemt, som kun en tekniker med erfaring kan se.

Når vi snakker erhverv, så er der mange regler som skal overholdes og det kræver specialister for at må sætte alarmer op i lokalerne. Alt efter hvilken type tyverialarm/alarmsystem der skal installeres. Det har vores dygtige teknikere fuldstændigt styr på.

Kontakt Norh her hvis du vil vide mere om alarmsystemer.

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68