Adgangskontrol Vagt søger for at det er styr på tingene. Kontrakt Norh på 22 22 28 68 hvis du ønsker at vide mere.

Adgangskontrol vagt

Adgangskontrol vagt, hvad kan det gøre for dig?

Med adgangskontrol vagt menes at der bliver udført indgang og udgangs kontroller. I forbindelse med f.eks. fest af enhver art så som bryllup, jubilæum etc. men de kan også benyttes af virksomheder i forbindelse med problemer med svind. Eksisterende portvagt og regulært tyveri samt internt.

Adgangskontrol vagt en variant af service vagt.

En servicevagt som fungerer som en adgangsvagt har en stor præventiv effekt. Men ud over dette, så er en servicevagt også i stand til at kunne servicere medarbejdere og kunder der har brug for det. Så alle parter kan udføre deres gerninger uden modgang. Butikstyve undgår ofte butikker med vagter det er det beviset og det findes det adskillige mængder af undersøgninger og udredninger på. Da de har større risiko for at blive på grebet. Det vil derfor langt de fleste tilfælde være og forbi en rigtigt god investering for dig som virksomhed. Der investerer i adgangskontrol/service vægtere. Norhs servicevagter sparer ikke bare penge i kassen på svind. Uden skaber også en væsentligt større tryghed ved personale og kunders tilstedeværelse. Hvilket medvirker til en bedre atmosfære generellt samt ro og orden. Vagten fra Norh er også uddannet i at yde førstehjælp og håndtering af hjertestarter. Hvis det skulle ske noget uventet på den front også. Uanset hvad så er en vagt en person som tager ansvar. For området og dets mennesker hvilket er godt for alle.

Ind og udgang.

Ind- og udgangs-kontrol fungerer mange gange i en løsning. Hvor det er indgangs kontrol, er det også udgangs kontrol. Udgangs kontrol kan også bruges for at virke præventivt imod f.eks. personalesvind. Som minimum 1 gang per måned. Det vil Norh vagtservice i hvert fald anbefale som den aller mindste og billigste løsning. Det er så meget at spare og det er så meget din virksomhed får igen på de små kornor som bliver investeret hver måned i en udgangskontrol/tjek.
Du som kunde bestemmer selvfølgelig hvad du ønsker af adgangskontrol. Og hvor meget du selv synes at du har brug for. Vi på Norh vagtservice vil dog gerne komme med forslag på hvor meget eller hvor lidt adgangskontrol der skal til for at det skal gøre en stor forkæl for din virksomhed. Oftest er det ikke særligt meget action som skal til.

Vores vægtere forstår mennesket.

Er du usikker på hvordan du skal kunne bruge en adgangskontrol lige pludseligt. F.eks. går du og funderer på det men er usikker eller nervøs overfor hvordan din personale skal reagere. Norh´s adgangskontrol vagt  er søde og kunne skabe en glæde omkring dine medarbejder eller med mennesker, så kan roligt sætte din lid til os med alle dine spørgsmål, målet er at vi vil finde en fælles løsning. Det er trods alt sjælden det er sjovt når man bliver nød til at søge hjælp udefra uanset anledning.

Som sagt alle vægtere hos Norh går meget op i service, så vi kun ansætter personer med servicegen og erfarenhed indenfor området.
Hvis du har brug for at vide mere kontrakt Norhs vagttelefon på 22 22 28 68, vi har telefonen åben alle dage og hele døgnet. 

Eller læs mere om Norh her; NORH- Din sikkerhed, vores ansvar

Skal vi hjælpe dig eller dit firma?

Skriv eller ring til os – vi giver rigtig gerne et uforpligtende tilbud! Vi er tilgængelige døgnet rundt og tilbyder op til 6 års garanti.

“NORH yder en fantastisk god service, var her et kvarter efter vi ringede. God pris på en sen Mandag aften!! Kan stærkt anbefales”

Maja W.
København, En tilfreds kunde

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning? Ring +45 22 22 28 68