Søg
Close this search box.

Serviceaftale elektriker – Derfor er det en god idé

Contractor with Power Tool

Norh Entreprise Elektriker København tilbyder serviceaftaler til erhverv, boligforeninger, industri og privat i hele København og i Nordsjælland. Det er vigtigt at vedligeholde alle former for fast ejendom regelmæssigt, specielt når det handler om el, fordi at med el kan det være en sikkerhedsrisiko at lade var. Uden serviceaftale med elektriker det kan være svært for en ejerforening eller en ejendomsadministrator at få hurtig og effektiv hjælp, specielt hvis det sker noget akut.

Der kan være behov for VVS-installatører i tilfælde af vandlækage, eftersyn af rør eller et mindre arbejde som udskiftning af blandingsbatteri. Hvis der pludselig opstår strømafbrydelse i en lejlighed, kan du hurtigt have brug for en serviceaftaler elektriker der er der  for jer, kender jeres bygning og kan hjælpe akut selv når de sker større akutte reparationer som f.eks. når en el-tavle skal udskiftes.

Det kan være meget dyrt og stressende at tilkalde nye håndværkere til hvert job hvor du nødsagtet bliver tvunget til rundvisning osv. Men ved hjælp af en serviceaftale elektriker kan foreningen eller virksomheden føle sig tryg. Gennem en serviceaftale kan vi tilbyde favorable priser på el-arbejde og vi stiller elektrikere til rådighed hele døgnet. Hvis du står som ansvarig for en industri kan der også være penge i at spære på forkant, så er der en elektriker som kan hjælpe akut når skaden sker. Vores serviceaftale elektriker København oplever at det altid sker noget uheld for industrier på et tidspunk i løbet af et par år. 

Der er flere fordele ved at tegne en serviceaftale med elektriker. Som serviceaftalekunde prioriterer vores elektriker dig i tidsplanlægningen og giver dig desuden nedsatte priser. Da håndværkerne kommer til at arbejde meget i din ejendom, lærer de ejendommen at kende og kan dermed løse problemer hurtigere og også forudse problemer, før det sker.

Hvad koster serviceaftale elektriker København?

Det koster faktisk ikke noget at gå ind i en serviceaftale med vores elektriker København og Nordsjælland. Det er først når vi udfører et stykke arbejde det vil koste noget. Hvis i opretter en serviceaftale elektriker hos os, er der også mulighed for at få tilknyttet fast låsesmed og murere, vi samarbejder nemlig med flere forskellige virksomheder i har både låsesmede, tømrere og elektrikere ansatte. Kontakt os for mere info og eventuelt gennemgang af din bygning. 

Afspil video om Flytte stikkontakt og afbryder

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gravet stikledning over pris reparation
Gratis rådgivning via telefon

Kontakt os få nemt tilbud

Kontakt os hvis du gerne vil gøre mere om hvad vi kan tilbyde dig som opretter en serviceaftale med os.

Har du brug for en elektriker i en lokal bydel i København eller i Nordsjælland? Klik her og læs mere: