Søg
Close this search box.

Sikkersdøre København

Sikkerhedsdøre til at det du vil beskytte

Vi tilbyder vejledning, opsætning, indkøb og montering af sikkerhedsdøre og gitterløsninger til villa’er, lejligheder og boligforeninger, samt fredede ejendomme, hvor der stille særlige krav til det æstetiske.

Sikkerhedsdøre lejlighed og huse

Enkelte personer og boligforeninger

Søger du den bedste løsning, men også en nem og overskuelig sådan i forhold til opsætning af sikkerhedsdøre København? Så er du kommet det rette sted! Norh sikkerhedsdøre København tilbyder fuld entreprise fra start til slut. Norh har erfarne tømrere og sikkerheds tekniker til at hjælpe dig, din boligforening eller din virksomhed til at finde det bedste dør/dører til dig/jer. Indhent et tilbud hos Norh sikkerhedsdøre København, det er gratis og altid 100 % uforpligtigende.

Hvorfor anbefaler vi en sikkerhedsdør?

Ingen sikkerhedsdør kan holde tyven ude hvis hans mål er at komme indenfor. I virkeligheden handler det hele om at lægge flere minutter og støj/larm til før at indbrudstyven kan komme indenfor. En sikkerhedsdør fra Daloc afskrækker tyven fra din bolig, og han vil vælge en anden bolig. Der er nogle ting som du skal tage stilling til inden du vælger en ny sikkerhedsdør. Er du stadig usikker på om en sikkerhedsdør er noget for dig? Se denne video bliver du måske overbevist om hvad det er det rigtige valg,

sikkerhedsdøre københavn til det du vil beskydte

Prisen afhænger meget på kvaliteten på din nuværende dørkarm og hvilken dør du ønsker dig men alt mellem 10 000;. og opad

Vi forhandler sikkerhedsdøre fra Daloc. Hvis de har travl i fabrikken kan det tage op til 3 måneder. Hvis det ikke har kan de klares på ca 2. uger. 

Ca. 1-2 dage plejer det at tage

Ja hos Norh gør det, fordi at vi har fastansat malere til at lave den sidste finish

door-3036579_1920

Sikkerhedsdøre og Gitre

Flot, praktisk og meget sikkert

Få en sikkerhedsdør fra Daloc opsat af Norh
Med dekorative sikkerhedsdøre København udført kraftfuld i stål, beklædt med træ, holder du effektivt uønskede gæster udenfor. Beskyt alt det du vil beskytte fra uvelkomne gæster, tyveri eller hærværk med en robust dør.Vi har erfaring med de fleste brands på markedet, men vil stærkt anbefale at få opsat en sikkerhedsdør København af Daloc. Daloc er idag med over 75 års erfaring og arbejdsiver er vi i dag Skandinaviens førende producent af brand-, lyd- og sikkerhedsklassificerede stål- og trædøre, ikke bare til hjemmet, men overalt hvor der er brug for en ekstra god dør.

Læs mere om Daloc sikkerhedsdøre her.

Kontakt Norh hvis du vil have en god kontakt fra start til slut og fordelagtige priser i forhold til full entreprise på disse døre.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.